MenuMenu
https://www.endusol.nl/werkwijze
 
Onze werkwijze

In vier stappen naar een compleet en duurzaam energiesysteem. Een systeem dat voldoet aan uw wensen. Endusol kan en doet dat. Doelmatig en met een persoonlijke aanpak. Met alles in huis (mensen, contacten en ervaring) om uw project tot een succes te maken.

Gesprek
1

Gesprek

Na het eerste contact volgt een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin de klant zijn wensen en/of ideeën voorlegt. We bekijken de mogelijkheden en bespreken mogelijke andere opties. Eventueel worden projecten als voorbeeld uit onze portfolio bekeken en toegelicht. 

Voorstel
2

Voorstel

Met alle verzamelde gegevens werkt Endusol een voorstel cq offerte uit (wij werken op basis van ALIB 2007). Na het versturen van de offerte is er contact met de klant om e.e.a. toe te lichten.

Voorbereiding
3

Voorbereiding

Na goedkeuring van de offerte start Endusol met het samenstellen van het product en het op maat maken van de besturingssoftware. Dit alles in eigen beheer. 

Uitvoering
4

Uitvoering

In overleg met de klant installeert de eigen installateur, Endusol of een combinatie van beide het product. De eindcontrole wordt in alle gevallen door Endusol gedaan.